Phonak

Vores teknologier

Vi flytter hele tiden teknologiens grænser for at kunne tilbyde hjælp til selv de vanskeligste høresituationer.

Få mere at vide om vores seneste nøgleteknologier (AutoSense OS og Phonak genopladelig teknologi), og få større indsigt i, hvad det er der gør vores produkter så unikke.

Vores afdelinger

Vi er en global leverandør af høreløsninger. Vi er repræsenteret i over 100 lande via vores store netværk af internationale afdelinger og distributører. I Stenløse Hørecenter tilbyder vi et stort udvalg af høreapparater fra Phonak, og vi sætter en ære i at være på forkant med de nyeste produkter. Kom endelig forbi hørecentret og hør mere.

Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dig?

Bliv ringet op af en specialist, der kan vejlede dig

Oticon

OTICON HØREAPPARATER HOS STENLØSE HØRECENTER

Grundlagt på omsorg
Oticons historie begynder med en mands passion for at hjælpe sin hustru til et bedre liv uden hindringer på grund af hendes høretab. Denne passion for at forbedre mulighederne for mennesker med behov for støtte af hørelsen er det, som drev Oticon gennem forrige århundrede. Det som driver Oticon nu. Og det som vil føre Oticon ind i næste århundrede. Oticon, der beskæftiger mere end 3500 mennesker på verdensplan, designer og fremstiller både høreapparater til voksne og specialhøreapparater til børn. Oticon er i dag blandt de tre største leverandører af høreapparater i verden. Siden 1991 har Oticon vundet mere end 20 priser for firma- og udviklingsresultater.

 

I Stenløse Hørecenter tilbyder vi et stort udvalg af høreapparater fra Oticon, og vi sætter en ære i at være på forkant med de nyeste. Læs om de mest populære høreapparat-serier fra Oticon her.

Og kom endelig forbi hørecentret og hør mere.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.