Om høreapparater

Hør Bedre!

Høreapparatmarkedet er vokset med eksplosiv kraft både herhjemme og i udlandet over de seneste år. Det samme gør sig gældende for den digitale teknologi i høreapparaterne, der bare bliver bedre og bedre. Lydkvaliteten forbedres, og det samme gør din hørelse.

Med tre høreapparatproducenter i verdensklasse, i øvrigt beliggende med kontorer tæt på os (Oticon, ReSound), er Danmark med helt fremme, når det kommer til at udvikle den nyeste teknologi inden for høreapparater.

Vi rider med på bølgen og kan tilbyde dig de bedste og nyeste apparater på markedet. De høreapparater, som du får hos os i dag, er mindre, mere komfortable og mere effektive end nogensinde.   


Glem de beige bananer

Når du tænker på høreapparater, forestiller du dig måske de her store, beige bananer, som din bedstefar plejede at gå rundt med. Eller også tænker du på det apparat, der har ligget flere år i din skuffe, fordi du ikke kunne vænne dig til det.

Nutidens høreapparater er helt anderledes. Du kan få dem i moderigtige farver, der matcher dit tøj, eller du kan få nogle, der er så små, at de næsten er usynlige. Et valg af høreapparat er individuelt, og der er derfor ligeså mange høreapparatløsninger, som der er brugere af høreapparater.


Brugerne er mere tilfredse

En undersøgelse fra 2010 fra den amerikanske non-profit organisation Better Hearing Institute viste, at tilfredsheden med høreapparater var steget med 86 % blandt brugerne. Det samme oplever vi i vores hverdag.  

De mange forskellige høreapparater kombineret med avancerede nye funktioner gør, at det er blevet lettere at finde lige præcis det høreapparat, der får det bedste ud af din hørelse.

 

Helbredstillæg
Du har mulighed for at opnå besparelser, når du skal erhverve et nyt høreapparat eller udstyr dertil. Du kan faktisk opnå helt op til 85 procent i helbredstillæg og spare dette på indkøb af høreapparat. Du kan læse mere på borger.dk her

Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dig?

Bliv ringet op af en specialist, der kan vejlede dig

Oticon

OTICON HØREAPPARATER HOS STENLØSE HØRECENTER

Grundlagt på omsorg
Oticons historie begynder med en mands passion for at hjælpe sin hustru til et bedre liv uden hindringer på grund af hendes høretab. Denne passion for at forbedre mulighederne for mennesker med behov for støtte af hørelsen er det, som drev Oticon gennem forrige århundrede. Det som driver Oticon nu. Og det som vil føre Oticon ind i næste århundrede. Oticon, der beskæftiger mere end 3500 mennesker på verdensplan, designer og fremstiller både høreapparater til voksne og specialhøreapparater til børn. Oticon er i dag blandt de tre største leverandører af høreapparater i verden. Siden 1991 har Oticon vundet mere end 20 priser for firma- og udviklingsresultater.

 

I Stenløse Hørecenter tilbyder vi et stort udvalg af høreapparater fra Oticon, og vi sætter en ære i at være på forkant med de nyeste. Læs om de mest populære høreapparat-serier fra Oticon her.

Og kom endelig forbi hørecentret og hør mere.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.