Kontakt

Kontakt Stenløse Hørecenter

Det er nemt at komme til Stenløse Hørecenter, uanset om du er med tog, bus eller i bil. Der er mindre end 2 minutters gang fra S-station eller bus stoppested til centergaden. Er du i bil, er der 1400 GRATIS parkeringspladser til din rådighed – fordelt på begge sider af centret, så du kan komme af med din bil, uanset hvor du kommer fra – nemmere bliver det vist ikke!

Se rejsevejledning til herunder.

Konsultation kun efter aftale – kontakt os venligst.

Er du med bus eller tog?

Find vej her

 

Find din rejseplan her:

Fra:
Til: Egedal Centret 76K, 3660 Stenløse, Egedal Kommune
Dato:
Kl.:
 

Ring mig op

Bliv ringet op af en høre-specialist

Kæmpe udvalg af høreapparater

Her på siden har vi overskueliggjort et udvalg af de førende serier af høreapparater, som vi tilbyder

Oticon

OTICON HØREAPPARATER HOS STENLØSE HØRECENTER

Grundlagt på omsorg
Oticons historie begynder med en mands passion for at hjælpe sin hustru til et bedre liv uden hindringer på grund af hendes høretab. Denne passion for at forbedre mulighederne for mennesker med behov for støtte af hørelsen er det, som drev Oticon gennem forrige århundrede. Det som driver Oticon nu. Og det som vil føre Oticon ind i næste århundrede. Oticon, der beskæftiger mere end 3500 mennesker på verdensplan, designer og fremstiller både høreapparater til voksne og specialhøreapparater til børn. Oticon er i dag blandt de tre største leverandører af høreapparater i verden. Siden 1991 har Oticon vundet mere end 20 priser for firma- og udviklingsresultater.

 

I Stenløse Hørecenter tilbyder vi et stort udvalg af høreapparater fra Oticon, og vi sætter en ære i at være på forkant med de nyeste. Læs om de mest populære høreapparat-serier fra Oticon her.

Og kom endelig forbi hørecentret og hør mere.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.