Om Hørelsen

Hør Bedre!

Ofte går vi ud fra, at det kun er hos ældre mennesker, at hørelsen svigter. Det er ikke rigtigt. Nedsat hørelse rammer alle aldersgrupper og har mange årsager. Fx kan et barns hyppige mellemørebetændelser, en operation på øret, en støjskade, diabetes og visse lægemidler også skade hørelsen. 


Når høretabet kommer snigende, kan det tage tid, ofte år, før man bliver klar over, at det ikke er alle andre, der er begyndt at mumle, men ens hørelse, der er begyndt at svigte.


Nedsat hørelse er en folkesygdom. 

Omkring 800.000 danskere har nedsat hørelse i et eller andet omfang og i fremtiden bliver der sandsynligvis endnu flere. Blandt andet fordi vi lever længere, men også fordi vi i stigende grad udsætter os selv for støj.

Spørg dig selv:

  • Nikker du alt for tit indforstået til noget, du egentlig ikke hørte?
  • Synes du, det er helt utroligt, som næsten alle mennesker er begyndt at mumle i stedet for at tale højt og tydeligt?
  • Må du ofte bede om at få det sagte gentaget?
  • Må du skrue op for radio/TV?
  • Er det svært at forstå samtalen i telefonen – måske mest på det ene øre?

Kan du nikke genkendende til ovenstående eksempler, har du god grund til at mistænke et høretab og bør gøre noget ved det.

Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dig?

Bliv ringet op af en specialist, der kan vejlede dig

Oticon

OTICON HØREAPPARATER HOS STENLØSE HØRECENTER

Grundlagt på omsorg
Oticons historie begynder med en mands passion for at hjælpe sin hustru til et bedre liv uden hindringer på grund af hendes høretab. Denne passion for at forbedre mulighederne for mennesker med behov for støtte af hørelsen er det, som drev Oticon gennem forrige århundrede. Det som driver Oticon nu. Og det som vil føre Oticon ind i næste århundrede. Oticon, der beskæftiger mere end 3500 mennesker på verdensplan, designer og fremstiller både høreapparater til voksne og specialhøreapparater til børn. Oticon er i dag blandt de tre største leverandører af høreapparater i verden. Siden 1991 har Oticon vundet mere end 20 priser for firma- og udviklingsresultater.

 

I Stenløse Hørecenter tilbyder vi et stort udvalg af høreapparater fra Oticon, og vi sætter en ære i at være på forkant med de nyeste. Læs om de mest populære høreapparat-serier fra Oticon her.

Og kom endelig forbi hørecentret og hør mere.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.